Entrades exhaurides

La primera edició del Festival Jardins Musicals de Piera ha tingut una resposta i acceptació implacable per part dels ciutadans de Piera i rodalia. A tres setamanes de l’inici, el festival líric i de ballet de la comarca de l’Anoia amb projecció internacional ha fet un ple absolut de les seves localitats disponibles pels tres concerts que s’oferiran els dies 19, 20 i 21 de juliol.

Els qui s’han afanyat i disposen d’entrades o d’abonaments, podran experimentar un cicle de concerts amb un afany no només musical, sinó també de divulgació i maridatge gastronòmic. Així doncs, els tres concerts seran presentats pel periodista Marcel Gregori i pel crític musical Roger Alier, amb qui els espectadors, juntament amb les intèrprets, podran conversar en acabar els concerts mentre degusten una copa de cava de les caves Vallformosa, Pagès Entrena i Celler Bonans que ofereix l’organització amb el preu de l’entrada.

El maridatge arquitectònic de les cases amb un alt interès arquitectònic on es presentaran els tres concerts amb la divulgació musical i el component gastronòmic, han fet del Festival Jardins Musicals de Piera en la seva primera edició un revulsiu per gaudir de les nits d’estiu en ambients desconeguts per la gran majoria però d’un valor acollidor i cultural excepcionals.

Add A Comment