La 2a edició del festival de música i dansa es postposa el 2021

La situació d’excepcionalitat actual pel COVID-19 han fet que la direcció del Festival “Jardins Musicals de Piera” decideixi ajornar per l’estiu 2021 el festival internacional de música i dansa.

En un acte de responsabilitat social, cultural i econòmica generada per la gravetat dels fets que estem vivint pel COVID-19, el Festival “Jardins Musicals de Piera” ha decidit avantposar la salut i la seguretat de participants, artistes i públic en general pel davant de qualsevol risc.

Després de l’èxit de públic de la primera edició el 2018, amb l’exhauriment total de les entrades i amb la intenció de preservar el caràcter bianual del festival, el festival “Jardins Musicals de Piera” ja tenia a tancada i confirmada la cartellera artística per aquest juliol de 2020.

En aquesta ocasió, l’associació Piera Cultura S XXI, havia apostat per l’increment de la proposta artística i la seva internacionalització, convidant al nostre municipi a figures de la lírica, músics, ballarins i coreògrafs que es donen cita en els principals teatres, festivals i sales de concert d’arreu del món.

El Festival ha decidit mantenir el juliol de 2021 la mateixa cartellera artística. En el transcurs de la temporada vinent 2020-21 s’anirà desvelant la proposta artística, així com el nom de l’estrella del festival.

Una de les novetats que presentava enguany el Festival Jardins Musicals era l’increment del nombre localitats amb l’objectiu de donar resposta a tota la demanda de públic i igualment encabir el públic provinent de les comarques frontereres.

L’equip del Festival seguirà treballant per a fer possible aquests tres espectacles emmarcats dintre dels dies 15, 16 i 17 de juliol de 2021 reactivant l’art i la cultura musical de Piera.

Add A Comment