Presentació del Festival Jardins Musicals 2018

El passat 1 de juny va tenir lloc a la Biblioteca de Piera l’acte de presentació del Festival Jardins Musicals. A l’acte, presentat pel periodista de ràdio i de televisió Marcel Gorgori i la presidenta de l’Associació Piera Cultura Segle XXI Rosa Escolà, hi van assistir una cinquantena de persones. En les explicacions es va destacar que aquest nou festival neix amb l’objectiu d’oferir una nova proposta cultural amb vocació de continuïtat i projecció nacional i internacional.

En la primera edició, oferirà tres concerts de repertori clàssic en dies consecutius (19, 20 i 21 de juliol a les 22 h). El primer i l’últim seran dos recitals lírics a càrrec de veus destacades amb acompanyament de piano, mentre que el central serà un espectacle de ballet amb música en directe a càrrec d’un quartet de corda amb flauta travessera.

Els concerts tindran lloc en els jardins de tres cases que formen part del patrimoni arquitectòni de Piera. Per tant, pretén també descobrir espais, en molts casos d’interès arquitectònic, els quals són d’accés la resta de l’any, perquè són d’àmbit privat.

Add A Comment